Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Fie că stai în același oraș cu noi sau ești din orice alt colțișor de țară, ești sigur interesat de cum livrăm și cât te va costa partea aceasta.

Toate produsele care pleacă din Plantini vor fi livrate către tine prin intermediul partenerului nostru de curierat, Fan Courier, sau prin partenerii noștri eco, pe bicicletă, Sinapseria – opțiune disponibilă doar pentru București.

Citește mai multe despre termenii de livrare și cum sunt aceștia condiționați de ora și ziua la care ne plasezi o comandă nouă. 

TERMENI ȘI CONDIȚII

Disclaimer: Termenii de livrare se pot modifica în funcție de condițiile meteo sau de alți factori socialo-economici și sunt astfel relativi. Nu ne putem face răspunzători pentru nicio întârziere cauzată înafara magazinului nostru, cum ar fi probleme de logistică ale firmei de curierat sau alte blocaje neprevăzute. Noi ne angajăm însă să ne mobilizăm cât mai repede și mai eficient și să îți trimitem mereu produse de calitate la un preț bun și în timp util.   

Hai să discutăm și sume.

Ce trebuie să știi în primul rând este că toate comenzile care depășesc 200 RON beneficiază de LIVRAREA GRATUITĂ.

Costul de livrare a unei comenzi prin curierat sub 200 RON este de 14,99 RON (TVA inclus) către principalele localități din România, asta în condițiile unei comenzi cu greutatea de până la 1 kg. Înainte de finalizarea comenzii vei avea un calcul mai precis al prețului de livrare în funcție de adresa ta și de produsele comandate.

Pentru cei din București există opțiunea livrării în aceeași zi, cu bicicleta, iar livrarea te va costa 26,50 RON (TVA inclus), sau prin curierat clasic, în max. 48h, pentru care vei plăti 11,42 RON (TVA inclus).