Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Cum plătesc?

Coșul e plin cu bunătăți, ai trecut de toate filtrele de verificare și tot nu te-ai răzgândit, ești gata să finalizezi comanda și să o plătești. Avem câteva opțiuni de plată pentru tine, menite să-ți fie de ajutor chiar dacă vrei să achiți prin transfer bancar, prin ordin de plată sau abia la livrare, abia când te vezi cu produsele tale favorite în brațe.

PLATA RAMBURS: Mai exact, plata la livrare. Tu trebuie să te asiguri că ai banii pregătiți pentru când sosește curierul Fan Courier. Astfel, vei plasa banii odată ce și pui mâna pe coletul tău de la Plantini.

PLATA ONLINE, CU CARD BANCAR: Suma ce trebuie să o achiți o vei plăti prin intermediul procesatorului de plăți cu care lucrăm noi, Libra Internet Bank. Nu uita de eventualele comisioane pe care ar putea să le perceapă banca ta, noi promitem să nu cerem niciun comision suplimentar pentru tranzacții.   

PLATA PRIN ORDIN DE PLATĂ: Acest tip de plată se poate face doar în baza facturii proforme emisă de Plantini. De altfel, este necesar întâi să confirmăm telefonic comanda, apoi plata și abia apoi vom livra și coletul. 

REZERVARE ÎN MAGAZIN: Nu e o modalitate de plată efectiv, însă îți poți rezerva orice produs vrei din Plantini și îl poți ridica ulterior din magazin. Astfel, banii o să îi achiți chiar în magazinul nostru, la primirea produsului, ca la orice tranzacție obișnuită. Am vrea să știi că totuși nu îți putem rezerva produsele pe o perioadă mai îndelungată de 3 zile/72 ore, așa că te așteptăm după ele de îndată ce-ți găsești timp. 

Sperăm că ai găsit o modalitate de plată potrivită cerințelor tale și că n-a fost decât un alt pas ușor de trecut până la momentul în care produsele din Plantini au ajuns la tine.