Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Orice client și prieten al Plantini are dreptul să se răzgândească în privința unor anumite tipuri de produse comandate de pe plantini.ro.

30 zile calendaristice, răgazul tău pentru a ne returna comanda

Dacă ai comandat și tu produse din magazinul nostru virtual și te-ai răzgândit în privința lor, ai 30 zile calendaristice la dispoziție pentru a ni le returna.

Îți lăsăm mai jos o cerere de retur, o poți completa și ne-o poți trimite pe adresa de e-mail: contact@plantini.ro, dar nu uita să o atașezi și în cutia în care ne trimiți produsele înapoi. 

Dacă te-ai împotmolit la vreun pas, poți și să ne suni sau să ne scrii pur și simplu pe adresa noastră de contact. Promitem să revenim cu un răspuns adecvat pentru tine în cel mai scurt timp.

CERERE DE RETUR - PLANTINI

Îți lăsăm să citești și secțiunea referitoarea la returul produselor din Termeni și condiții:

  • Completează Cererea de Retur Produse;
  • Împachetează produsele cu atenţie, în starea în care le-am livrat – obligatoriu, în ambalajul lor original;
  • Lipește eticheta cu adresa noastră de retur;
  • Când coletul este pregătit, sună-ne sau scrie-ne la adresa de email contact@plantini.ro, pentru a demara procesul de recuperare a produselor;
  • Un angajat Plantini te va contacta (telefonic sau prin e-mail) pentru a îți comunica detalii despre sosirea curierului pentru preluarea coletului. Vom furniza datele tale de contact curierului, pentru a facilita preluarea coletului.
  • Dacă alegi o altă metodă de returnare decat cea aleasă de Plantini, folosește servicii poștale care permit înregistrarea expedierii şi păstrează dovada acesteia;
  • Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumpărat primești unul gratis”), trebuie să ne returnezi și orice produse gratuite pe care noi le-am livrat (cu excepția materialelor sau produselor promoționale pe care ți le-am livrat voluntar alături de produsele comandate).

Citește mai multe despre cum să renunți la comanda ta și cum să returnezi produsele.

TERMENI ȘI CONDIȚII